Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διάστημα....Σύμπαν....τι πιο όμορφο!?

!...Μια ματιά αρκεί για να εντυπωσιαστείς...! 











Επειδή κρύωσα εκεί πάνω...λέω να γυρίσω στη γη για λίγο !! :-)

5 σχόλια:

issallos είπε...

κλικ... κλικ... κλικ...

...................
δεν περνει μπροστα το ριμαδι !!!

Μηπως σου βρισκετε λιγη αστροσκονη ιοντων γιατι ξεμεινα καταμεσις στο δορυφορικο πεδιο αστεροϊδων και κανει κρυο..... ???? Εχω παγωσει ..ειδα και κεινον τον χαρο πανω πανω και θυμηθικα οτι καπου εδω γυρω τον εχουν φυλακισει κατι παραξενα ιοντικα πεδια... ...ευτυχως !!!
ξερεις που θα με βρεις κι απ οτι ειδα εχεις περισευματα ιοντων απο το freelancer.... δανεισε τα μου και γω θα σε κερασω ακο κεινο το ποτο των αστροπειρατων που φυλαω στα αμπαρια του σκαφους μου ...μονο για ειδικες περιπτωσεις .....!!!!!

τα λεμε !!!! Περιμενω !!!!

star pirate..... μια χαρα το ταξιδι ... αμα εχεις καλη παρεα .... τι λες και συ???

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

issallos...ρε άμα είχε like το blog θα σου έβαζα 5.000...αλλά τα λόγια περιττά τώρα....πάω να γεμίσω μαζούτ το διαστημικό μου σκάφος γιατί θα ψοφίσει σε λίγο χαχαχαα...μήπως να του βάλω από εκείνο το ποτό τον Αστροπειρατών???λες να δουλέψει..? Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκολάω από το δάστημα!!!!!!!!

Cosmos είπε...

"Εκεί πάνω" όπως λες, κάνει τρελό ψόφο λέμε!

Καλά, οι φωτογραφίες έχουν υπέροχη αισθητική στο είδος τους. Σε αρπάζουν και σε ταξιδεύουν κανονικά!

Χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να την σπάσω σε κανέναν, να πω πάντως πως οι περισσότερές τους είναι τελείως κατασκευασμένες (computer graphics). Θέλω να πω, δεν είναι καν φωτογραφίες, απλά έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μοιάζουν με φωτογραφίες.
Κάποιες άλλες τους πάλι, είναι πραγματικές αλλά φοβερά ρετουσαρισμένες. π.χ. όσο αφορά τους χρωματισμούς τους. Να θυμίσω εδώ πως στην αστροφωτογράφηση, δυστυχώς ΔΕΝ παίζει καθόλου το χρώμα στην πρωτότυπη λήψη.

Συγχαρητήρια και για το μουσικό background σου! Είναι καταπληκτικές οι επιλογές για τα γούστα μου (και όχι μόνο τα δικά μου)! Δεν πολυσυμφωνώ που ξεκινάει αυτόματα η μουσική αλλά οκ, με κερδίζει ο ήχος που ακούω!!!

Καλή συνέχεια γενικότερα!

Unknown είπε...

Cosmos...αυτό που λες για της φωτογραφίες , ναι το ξερω οτι ειναι φτιαγμένες , αν κοιτάξεις τέρμα κάτω απο το ιστολόγιό μου θα δεις ότι λεω: "Οι περισσότερς φωτογραφίες δεν ειναι δικές μου ειναι απο το Google και το YouTube." ...Άπλος προσπαθώ να δίξω την αγάπη μου για το διάστημα χαχαχα ;)

.Οσο για τη μουσική το έχω αφήσει "AutoPlay" για το λόγο οτι δε μπορω να παρακολουθώ μια σελίδα χωρις μουσική ( ασχέτος τι είδους ) και ενας άλλος λόγος ειναι ότι μπαίνω στο blog μου για να ακούσω μουσική χωρίς να κουράζομαι να ψάχνω τραγούδια στο YouTube...

Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο σου Cosmos σου εύχομαι μια ωραία μέρα/νύχτα ... :)